Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz smallmer #44913 üzenetére

    Melyik win verzió van fent 7-es 10-es? A gyártó honlapján sokszor szintén elavult driverek vannak ez a progi frissebbet talál, ezt mindenképpen próbáld ki ha az asus honlapjáról leszedettekkel van a gond akkor a frissebbek lehet hogy megoldják.

    Legkönnyebb - alacsony gépterhelés - cpu, ram - nem lassítja a böngészést, stabil kevés bug jellemzi, Kaspersky ilyen téren rosszabb jobban fogja a gépet, és úgy tudom a gyakoribbak a hibák, de természtesen érdemes kipróbálni és a próbaverziót - általában egy hónap - A fizetősök közül a Webroot-ot szokták még itt a fórumon is kiemelni mint alacsony rendszerterhelésű program. Ingyenesek közül én az Avast free-ben bízom. A hangsúly azon van, miként is muzsikál a te rendszereden.

    Mégvalami: talán egyéb segítő hozzászólás miatt:
    - milyen hibát produkál a géped, ez mióta van, ha egy adott ideje, akkor milyen változás történt, - frissítés, új program, stb. a hiba, hibák megjelenése előtt
    - van valamilyen speciális program ami fut a gépeden
    - és persze amit az elején is kérdeztem az oprendszert pl. ha win 10, ilyen erős gépre érdemes azt tenni, de legyen a legfrissebb verzió, azaz naprakész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák