Új hozzászólás Aktív témák

  • Penty

    tag

    Sziasztok!

    Az elmúlt 2-3 évben az MSE programot használtam a gépem védelmére a Win 7 beépített tűzfalával együtt. Nem is volt semmi problémám, mivel nem nagyon járok "necces" helyeken.
    A PH-ra tévedvén és olvasván a különböző hozzászólásokat itt a fórumon úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami mást, hátha az jobb, tisztább, szárazabb érzés lesz... :)
    Így jutottam arra az elhatározásra, hogy kipróbálom muzeális, több mint 8 éves gépemen (OS: Win7, Proci: Pentium4 2.4GHz, Memória: 2.5GB, Vidkari: Nvidia6600) a Kaspersky Internet Security 2012-es változatát. Hát, hogy finoman fogalmazzak: "kissé" megfogta a gépemet, meg a netemet is. Nem azt mondom, hogy használhatatlan volt tőle a gép, de nagyon belassított rajta mindent, pedig sem a proci, sem a memória terhelése nem volt olyan vészes, csak a merevlemezt kerregtette istentelenül. Két-három nap után aztán leszedtem, nem bírtam tovább.
    Jelenleg a Pandával kísérletezgetek. Egyelőre hasonlóan viselkedik a gépem, mint az MSE idején, tehát nem nagyon venni észre, hogy jelen lenne a gépemen.
    Jobb a Panda mint az MSE? Vagy térjek vissza az MSÉ-hez? Esetleg tudnátok ajánlani valami mást, ami jobb, mint az említett két program, de nem fogja meg ezt az ösgépet?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák