Új hozzászólás Aktív témák

  • májkimiki

    őstag

    Sziasztok!
    Lehet kicsit off lesz a téma, de elég érdekes a jelenség. Kíváncsi vagyok a véleményetekre és mit ajánlanátok, amivel egy vizsgálatot lefuttatnék?
    Android és Samsung S21 FE 5G a téma tárgya.
    Egy hónapja kezdődött a jelenség. Mostanra ez a harmadik hétvége, hogy ciklikusan ismétlődik.
    Pénteken el kezd random restartolni a teló, naponta többször is. Majd vasárnap este és a hétfő délelőtt közti időszakban, egyszer csak abban a kikapcsolt állapotban marad. Ilyenkor egy 24 óráig semmire az ég világon nem reagál a teló (semelyik gomb, töltőkábel sem). Majd kedden délelőtt-től csak a töltőre dugásra reagál. El kezd tölteni 0%-ról rendes sebességgel 100%-ig. (holott amikor utoljára kikapcsolt 40-50-60%-os töltöttség volt)
    Tehát ezután, kedden-szerdán-csütörtökön és pénteken az első restartig normálisan működik a teló. Itt újra kezdődik a kálvária.
    Mondom ez már a harmadik ilyen ciklikus anyja kínyja volt. Én ilyet még nem tapasztaltam.
    Az első eset után azonnal bejelentettem a szolgáltatónál, hogy viszem gariba vissza a telót, mert valami nyűgje van. Mire oda értem volna vele, addigra lezajlott az első ciklus. Tehát egy tök normálisan működő telót kellett volna leadni. (amivel elhajtottak volna).
    Aztán éltem a gyanúperrel és azon a héten még figyeltem a telót, hogy restartolgat-e? Mivel nem produkálta a hibát, úgy terveztem, hogy hétvégén visszarakom bele a SIM kártyákat és vissza költözök rá. Persze ez nem jött össze.(itt volt a második ciklus).
    Hála istennek az elődjét nem adtam el (One+ 7T). Arra át tudtam költözni gyorsan.
    Ennyi a történet.
    Úgy gondolom saját kútfőből, hogy ez hardver hibának túl mesterkélt, sémás lenne. Nagyon egyforma, ciklikus ismétlődések követik egymást. Ha pl. akksi vagy töltés baja lenne. Az beáll, mint az U-szeg és csókolom, lehet gariztatni.
    Mi van, ha valami "szentszar" mászott fel és az csinál ilyet?
    Most erre gondolok.
    Amiben viszont ingatag vagyok az az, hogy akkor a másik telómra miért nem mászott fel a kártevő ( ha az egyáltalán?). Hiszen ugyan arra a G accountra szinkronizál, így oda is le kéne másznia. Kivéve, ha ez egy samu specifikus valami.
    Kaspersky-re gondoltam elsőre, ha észhez tér. Átvizsgálom vele.
    Mi a véleményetek? Ötlet?
    Köszi szépen előre is.

    (Nem kompromittálódott semmilyen személyes dolgom )

Új hozzászólás Aktív témák