Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz szinimini #72548 üzenetére

    akkor legelőször az ios kipróbálása a cél számodra, mert bár jó a maga módján, de több szempontból is eltér az androitól, wp-től...stb.

    s4tch; egyedi problémák bármilyen telefonnal lehetnek, de néhány darab miatt nem lehet/szabad általánosítani, mert azzal az erővel minden gyártó összes típusára elmondható valami probléma.
    meg aztán, ha most készül valaki telefont venni, az biztos nem 3 - 4 éves típusban fog gondolkodni.
    nem sok köze van egy mai vásárlásnak ahhoz, hogy például a bő 4 éves iphone 4 home gombja vagy antennázata problémás volt, így az iphone 4s esetén javítottak rajta.
    általánosságban írsz iphone hibákat, ami nem szerencsés, mivel összességében nem igaz minden szériára, sőt, kimondottan csak egyikre vagy másikra a sok közül, aki elfogulatlanul próbál segíteni, annál nem a legjobb, ha így általánosít, hanem konkrétan, típusokra szabottan illene minősíteni - és ez minden más gyártó termékeire is igaz.
    pont annyira vigyáztam csak az említett két iphone esetén is, mint bármilyen más telefonomra, ha fémből készül zippzár vagy ilyesmi volt a kabátom...stb. zsebén, akkor abba mobilos zokniban vagy puha kis tatyóban tettem be a készüléket, de ez nem csak az iphone, hanem minden más telefonra nézve is hibalehetőség, így ennyit megérdemeltek és meg is hálálták.

    [ Szerkesztve ]

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák