Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz dokee78 #9154 üzenetére

    nincs igazából megkötés az oprendszerben, de az szól a WP ellen, hogy nekem telefonként is megbízható kell, tehát nem eshet le a hálózatról, és nem fagyhat a rendszer, mert addig nem lennék elérhető.
    Végülis a Symbiant nem teljesen állította le a Nokia, de sajnos már nincs fókuszban. Én teljesen bedőltem annak idején a maszlagnak, hogy a Symbian nem jó, hát a gyakorlat egészen mást mutat.
    Pontosítsuk: mire képes a WP, Android, amire a Symbian nem?

    Most megy a telefon, fenn lógok Opera Minin, eközben külön alkalmazással Skypeon, Facebook cseten, GoogleTalkon, mind hangképes is, de szerintem nem videoképes.

    Kitűnő szövegszerkesztő van hozzá, zip, Adobe, ha kell. Üzemidő oké, 32MB kártyát villámgyorsan kezel.

    És ez csak a kezdet, a 6120as ősidő.
    A hálózatról soha nem esik le, hanggondjai sosem voltak, összetett naptár, és az E51 wifis 54mbit elméleti sebességig.

    Szerintem ami egyértelmű továbblépés, az az iÓS. Tökstabil, részben azért, mert kissé kötött rendszer, ilyen szempontból simán tekinthető a Symbian utódjának.

    A két kártya miatt csak az Android az alternatíva, vagy mit tud ez a C2? Sajnos nem világos már a Nokia marketing. Érezni rajta a Microsoft dolgait. A Microsoft célja mindig is bizonyos fokú lekötés lesz, a szabadság, önállóság bizonyos fokú gátlása, hogy rákényszeríthessen a saját szolgáltatásaira, melyek amúgy nélkülözhetetlenek, csak ez a szellem nem kellene köréjük. Sokminden, amit csinálnak, nem egy homogén dolog, hanem valami rosszra ráraknak valami jót, és a gyakorlatban sok a probléma vele, lásd Exchange server vagy C#, VB.net. Koncepcióban mégis élenjárnak, de szerintem nem is törekszenek zökkenőmentes működésre. Élménygazdag, mégsem user friendly, hamar meg lehet utálni, ezért kénytelenek monopol erőszakot alkalmazni. Minél több szabványt gyártani, és jól levédeni. Mire megvetted, véged.

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák