Új hozzászólás Aktív témák

  • EVL2

    aktív tag

    Nagyon boldog voltam hogy ma végre megérkezett az RM550x, de az öröm hamar elmúlt.
    Egy már használt példányt küldtek egyértelműen látszik a dobozán, csomagolásán(gyári fóliának nyoma veszett) továbbá ami már igazán a tökön rúgás érzetet keltette bennem, hogy a táp sarkát is sikerült ízlésesen levernie az előző tulajnak és még folytathatnám .... a fenéket, még folytatom is hogy a gyári 6 szög alapú matricát is letépte róla és egyértelműen látszik a csavarok vájatán hogy már volt beszerelve.
    Már az üzlet által rákreált csomagolás is elég megviselt volt. Gondoltam maximum feltakarították vele a raktárt a pick-pack pontos alkalmazottak, de még ezt is letojva átvettem a csomagot.

    A cég nevét akitől rendeltem a terméket direkt nem említettem meg. Mivel panaszomat közölve rögvest intézkedésbe fogtak és küldik saját költségükre futárral a már (állítólag) tökéletesen új példányt és cserélik.

    A fájdalmam csak az hogy a 4 napos hosszú hétvégén nem járathattam meg a gépet mert féltem hogy a régi táp nem bírná a harcot pl: egy fél napos BF1-ezés már nem igazán az ő világa és üvöltözik, beleremeg és a microlagok sürüsödése után újraindul a gépem olyan hangot adva mint valami porszívó ami a 12 éves drága ki chieftec tápomból jön.
    Oké még ezt kibírtam, de most ez a hétvégém is úszik és várhatom hétfőn a futárt a munkahelyemen.:O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák