Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz b4u #5140 üzenetére

    Szia!

    A minimum, ami elég az Chicony Hipro 430W. De sztem. ez a konfig megérdemel egy jobb hatásfokú, sokkal halkabb, 3 év garanciás tápot is, pl Chieftec CTG-400-80PB.

    (#5141) moha21: Tudom, hogy rájöttél hol a hiba. Azért reagáltam mégis rá, mert sok hozzá nem értő is olvassa a topicot, és nem akarom, hogy 920W-os fogyasztás, meg 50%-os hatásfok maradjon meg bennük. :)

    (#5142) trickyy: Megbízhatóak, fel vannak szerelve minden fontos védelemmel és leadják, ami rájuk van írva. A minap elszállt egy 430-as az egyik felhasználónak, de egyik hardverben sem tett kárt. Ez is egy bizonyíték arra, hogy nem veszélyes. Nem úgy, mint pl a Codegen, HKC vagy LC power.

    (#5143) doddy: Szia!

    A Bulldozer sem fog többet fogyasztani, mint a jelenlegi processzorok, mivel a gyártástechnológia folyamatosan fejlődik és csökken a csíkszélesség. Ha 80+ Bronze-os tápot szeretnél olcsón, akkor Be Quiet Pure Power-t vagy FSP Blue Storm Bronze 500W-ot javaslok.

    (#5145) XuChi: Szia!

    Azért ciripel, mert egyszerűen nincs teljes összhangban a konfigoddal. Valószínűleg az alaplapi vagy a VGA VRM-el van baja. Ez konkrétan nem hiba, és valószínűleg más gépben nem csinálná. Ha visszaviszed, és más gépben tesztelik, akkor lehet nem jön elő.
    Egyébként a Corsair nem gyárt tápot, csak címkéz. A CX500 CWT belet kapott, és sajnos egy elég gyatra kondikészlettel ellátott fajtát, amit sztem. a CWT is szégyell. De ha utána olvasol itt vagy a Corsair tápok topicjában, akkor fél millió sort találsz róluk és a bajaikról. :)
    Milyen konfighoz kell táp, és mennyit szánsz rá? Kiválasztjuk a neked legfelelőbbet.

    (#5149) Dyra: Ez nem minőségbeli probléma. A legminőségibb, legdrágább táppal is előfordulhat, ha épp egy olyan konfigba kerül, amivel nincs teljes összhangban.

    (#5152) VaMik: Szoftveres mérés nem mérés. Tehát se a BIOS, se az Everest nem ír ki pontos értékeket. Ha pontosat szeretnél látni, akkor használj mérőműszert.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák