Új hozzászólás Aktív témák

  • Lala6

    őstag

    Sziasztok!

    Olvasgatom itt a hozzászólásokat már egy ideje, de sajnos nem jutottam még döntésre.

    Szeretném a mostani fényképezőgépem lecserélni egy újabb típusra, ami egy Lumix DMC-FZ28. Kicsit kacérkodtam a gondolattal, hogy beruházok egy DSLR-re, de végül kiszámoltam, és megállapítottam, hogy semmi szükségem ilyen drága gépre.

    Leginkább csak általános dolgokra használnám, pl. nyaralások, gyerekfotók, családi képek. Elég sűrűn fotózok termékeket, ezek belső térben vannak, néha rossz megvilágítással (van két lámpám, de nem a legprofibb).
    Először a Bridge gépeket nézegettem, hasonló kategóriát, mint ami most van, de itt a fórumban szinte senki nem ajánlja őket. Már megszoktam a nagy zoom-ot, erről nem nagyon szeretnék lemondani.
    Itt mindenki az Olympus XZ-10-et, vagy XZ-2-őt ajánlja, de nekem valahogy nem jönnek be. Tényleg nincs más jó fényképezőgép ebben a kategóriában, vagy csak az Olympus marketing gépezete dolgozik itt a fórumban?

    Kíváncsi lennék egy szakértő véleményre, hogy milyen gépet ajánlotok nekem a fenti célokra?

    Árban kb. 50-60e pénzt szánok rá. A mostani gépem is vettem 85 000- ért, és most jó, ha ér 20 000- Ft-ot használtan, nem mondanám, hogy jó befektetés volt.

Új hozzászólás Aktív témák