Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
schawo #12730 üzenetére
Mert nem mindegy, hogy milyen szőlő törkölyéből készült (pl. a gyenge héjú, kismagú fajták, és az illatos szőlők törkölye jobb, cabernet franc, pl.), nem préselik csontszárazra a törkölyt, hogy maradjon benne cukros lé (az erjedéshez), és az sem mindegy persze, hogy a nagybátyám főzi a rezsóján (a méregdrága budai villájában, természetesen), vagy rendes körülmények között párolják.
Egy szőlész barátom szokott nagyon jó törkölyöket hozni.
Tulku: Madgie-val sehol sem ittam együtt, bár ez sem zárható ki egyértelműen, lévén sokat ittam Kisvárdán, és környékén (Gergelyugornyán, vagy a Konyári szigeteken - cimbiméknek ott volt sok-sok almafájuk, mentünk almát szedni mindig).
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."