Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    Üdv.!

    Valaki találkozott hasonló hibával netinstall esetén?

    Egy hap lite TC-re próbálok frissebb ROS-t tenni, de sajnos a netinstall-t elindítani sem lehet.

    Két PC-n is kipróbáltam(egy PC + notebook), mindkettő win10, tűzfalak(magán és nyilvános) + vírusirtó kikapcsolva, rendszergazda joggal indítva + xp sp3 kompatibilitás bekapcsolva, IP is bekonfigurálva megfelelőre mikrotik leírás alapján(próbáltam így is, úgy is ki-be kapcsolgatni a fenti beállításokat, mindig ugyanaz a hiba:


    Tehát nem azzal van gond, hogy a netinstall nem látja a routert, hanem maga a netinstall nem indítható el.

    Router reset default beállításokra és netinstall módba tétellel sem indul el a program. Próbáltam 6.48.6-os netinstallt is azzal is ugyanez van.

    Próbáltam netinstall nélkül is frissíteni, de nem lehet, mert 6.5 MB free hely van rajta a 6-os és 7-es csomagok is 7.5 MB-osak, a 6-osnál vannak külön is, bemásolva a files-ba (nincs flash vagy / mappa), reboot után csak törlődik az .npk, nem frissül, hiába a 6-os system package magában csak 5.3 MB. Ha lehetne RAM-ba tölteni, ott elférne, mert 12 MB free van, de a files-nál nem látok erre lehetőséget, mint másik mikrotik router esetén(RB4011). Másiknál van flash mappa, de ezen a hap lite-on nincs.

    Nem használok ethernet-usb átalakítót, natív tethernet porton eth2-be van csatlakoztatva, többféle kábellel tesztelve, de szerintem a netinstall program a hibás.

    Nagyjából minden hibalehetőséget sikerült felsorolnom, várom a tippeket mi felett siklottam át.

    Szerk.: Program indíás után egyből ez a hibaüzenet fogad, ok-ra kattintva bezár mindent.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák