Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz BomiBoogie #45363 üzenetére

    "Neked sem kéne ennyit szövegelned" Szerintem ugyan úgy le kell majd írni de ok benne vagyok a dologban. "bár tudom, hogy titkon élvezed." Kösz! :DDD
    "hogy az elmúlt hónapokban ki-tudja-mennyi olyan hozzászólásom volt, amiben ennyi állt: "ASUS P8H77-V" Na igen a nem tuningképes lapok végül is 12K-s árrésbe (15-27K) beleférnek kivéve egy két túlárazott Intel lapot. Közülük szerintem is az a lap az egyik legjobb vétel és ugye az egyik legdrágább is sajnos. Ha pedig a "spórolás" a cél egy szolid B75-ös lap. Ezekkel szerintem nincs is gond.
    A tuninglapok estében viszont már több a kérdés , és ugye óriási az ársáv 22K-tól durván 125K-ig! :Y
    És ez még csak az Intel Ivy Chipset az AMD még szóba sem került.
    Meglehet hasonló 1.hsz kellene mint a "Milyen processzort vegyek?" topic-ban. Max. a legfrissebb chipset-es lapok közül egy két jó vételt megemlíteni.

    (#45364) miklosss2012
    :R

    (#45365) Def26
    Szia!
    Hát többkártyás rendszerhez egy kicsit jobban a zsebbe kell nyúlnod. Hogy az Asusnál maradjak M5A99X EVO R2.0 8X8X módban kezeli a 2db VGA-t. M5A99FX PRO R2.0 16X16X módban kezeli a 2db VGA-t. Mindkét lap jó hűtéssel és tápellátással rendelkezik 30-33K-s árcímkével. Csak aludnom kellene éjszakázás után! :B

    (#45368) BomiBoogie
    Ha sok időt töltesz egy topic-ban előbb utóbb ugyan ezt veszed észre (VGA,CPU,....).Neked egyértelmű a kérdező pedig a kérdést sem ismeri hiszen őt nem érdekli annyira téma csak használni szeretné a hardver.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák