Új hozzászólás Aktív témák

  • bifidus57

    tag

    válasz Mahrenburg #65039 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm szépen a részletes, informatív és _hozzáértésről tanúskodó_ válaszodat! :-)
    Különösen tetszett a máglyahalállal kapcsolatos, szürke zónás levezető gondolatsor, ami megerősített abban, hogy az alaplap kiválasztási probléma egyáltalán nem vicc! :-)

    Semmi nem olyan egyszerű, mint gondolná az ember... megint ott tartok, hogy rám hárul a döntés feladata, pedig pont ezt akartam elkerülni. Kérlek, légy szíves olvasd el a néhány beírással korábbi, hosszabb kérdésfelvetésemet, hátha tudnál tanácsot adni.

    Ami biztos, hogy nem fogok játszani rajta, nekem a teris és digger korszak bőven elegendő volt. Inkább videó digitalizálás, szerkesztés, konvertálás lesz a feladat, kezdetben a prociban levő videó meghajtóval.

    Egy darab hagyományos PCI mindenképpen kell - azt nem tudom megítélni, hogy hány kis pici PCIe lesz szükséges a jövőben. Azt sem látom még, hogy az a bizonyos új m.2 mennyire lesz majd fontos, ez az én nagy bajom.

    Még valami: hogyan lehet az, hogy azt írják egy alaplapról, hogy 5.1-es audiót tud, de csak 3 audio konnektora van? Lenne valami digitális (s/pdif) kimenete az alaplapra integrálva valahol?

    És még valami: azok a kicsi PCIe kártyák beledughatóak a hosszú, videókártyának szánt slotba?

    Köszönet és hála!

Új hozzászólás Aktív témák