Új hozzászólás Aktív témák

  • bifidus57

    tag

    válasz bluyoo #65206 üzenetére

    Állati jó, hogy így elbeszélgettek a hátam mögött...

    Inkább arra adjatok választ, hogy mi van akkor, ha az alaplapon csak HDMI port van, de nekem csak Dsub, vagy csak DVI monitorom van?

    És még arra, amit még mindig nem válaszolt meg senki, hogy miért nem jobb nekem pl. a
    Gigabyte GA-Z97-D3H 31.300-ért, mint a GIGABYTE G1.Sniper B5 29.600-ért. Mindkettő gyűjtött be jó teszt eredményeket, de míg az előbbi full felszereltségű, addig a másik csak HDMI videó kimenettel rendelkezik és csak 4+2 SATA interfésszel????

    Mellesleg, miért van az, hogy mindenki szerte a neten csakis a játszadozók szempontjaiból nézik a gépeket, az senkit nem érdekel, hogy valódi munkára hogyan használható egy PC?

    Szerintetek mi a jobb, ha egyben, összeszerelve rendelek meg egy gépet, vagy darabonként és otthon összebütykölöm? Biztonságosabbnak tűnik az egyben rendelés, csak nem bízom a cégekben. Használt, javított vackokból gyúrhatnak össze egy gépet, ha nincs szerencsém.

    Jimmybácsi! Hogy bízzak az utasításaidban, ha nem mutatod, hogy értesz hozzá???

    Megjegyzem, mifelénk az a szokás, hogy ha feltesznek egy íráson belül 5 darab kérdést, akkor arra adnak 5 darab választ. Nem is tudom miért írtam ezt?....

    Ja! A topik főművészeit biztosítani szeretném arról, hogy nem fogom zavarni a köreiket, csak addig zavarkodom míg végre kapok modern, up-to-date, XXI. századi választ az eredetileg feltett kérdésemre.

    Itt ülök és várok néma csendben...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák