Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    Sziasztok,

    Gigabyte lapok mennyire megbízhatóak mostanában? Váltanék gépet, illetve egyúttal páromét is cserélném S1151re és Gigabyte H110M-DS2, amit relatív jó áron láttam (egy G4400 alá, 8gb rammal, film/net, tehát semmi extra).
    Azért kérdezem csak, mert utoljára, amikor váltottam (3éve kb) akkor eléggé már a nevét lovagolta meg a cég szvsz (erről nem szeretnék vitát nyitni, nem azért írtam), és Asrockot vettem, amit előtte nagyon sokáig, viszont most 3év garis lapot szeretnék, Asrock pedig még mindig csak 2évet ad sajnos. Vagy esetleg jobb választás lenne valami alsóbb kategóriás MSI lap? 4-5éve már eléggé jön fel minőségben is, csak nem tudom vajon átesett-e már a ló túlsó oldalára? :F
    Méret ATX/mATX
    18k lenne elsődlegesen a képzeletbeli felső árhatár

    Illetve saját célra érdekelne szintén 3év garis lap H170 chip, sok sata-val (ha jól láttam 6+2őt tud max, abból is 2 az újabb fajta port?). Tuning nem érint, így 6500 v 6700 kerül bele. 2*8gb ram, R9 270X VGA. (ezt nem tervezem váltani)
    Méret ATX (végső esetben mATX akár, de szerintem nem sokat befolyásol árban)
    keret 28-30k-ból jó lenne, ha kijönne.

    Asus-t köszönöm szépen, nem kérek.

    Előre is köszi a help-et:R

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák