Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Helló!

    Magamnak akarnék gépet fejleszteni az alábbiak szerint és a lehetőségeket keresem:

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?

    Az adatlapomon lévő jelenlegi konfigot alapjáraton multiplayer játékra (GTA Online-Overwatch jelenleg) használom, de részben videószerkesztésre-vágásra is befogom alkalomadtán.

    Viszont a jelenlegi procim hiába jár akár 5Ghz-cen is, a Sony Vegas-nak inkább több szál kellene, és mivel ismét a videókra mennék rá ezért váltanék valamilyen procira ami legalább-minimum 8 magos / 16 szálas és támogatja a DDR3-mat.

    Ámde a GTA Online-t ás az OW-t a mai napig pörgetem, így egy olyan több magos és több szálas CPU kellene ami annyira azért meg tud hajtani egy GTX 1080/1080 Ti-t is... már ha létezik ilyen.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    Gyakorlatilag csak a mostani alaplap + CPU duót váltanám le, és vennék még DDR3 RAM-ot, hogy legalább a 32GB meglegyen vagy ha nem több (ha az alaplap és a leendő CPU támogatja a 32GB-nál több RAM-ot).

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    Elsőre alaplap + CPU duóra és később venném hozzá a plusz RAM-ot.

    4. Mennyi a kereted rá?

    Amennyi szükséges a fejlesztésre.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)

    Jelenleg egy 32"-os 1080p-s 60Hz-cet támogató megjelenítőm van amin HDMI csatlakozó a legmodernebb.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

    A házam és a tápom elég jó alap amire tudok építeni, így ha egyéb javaslatotok van a CPU-t illetően ami legalább egy GTX 1080-at meghajt rendesen, de Sony Vegas-ban lepipálja a 4790K-t akkor szívesen fogadom, és nem kell hogy támogassa a DDR3-mat ha nincs más út.

    Üdv
    Puma

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák