Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz Crias #18610 üzenetére

    Szerepel benne, hogy a barátom 120e körül szeretné kihozni, de nem tagadom, hogy jól el van rejtve. :D (130ig még belefér, de ez tényleg a teteje. Ezt is csak azért, mert mikor belőtte az összeget nem gondolt rá, hogy ház és táp is kell.)

    Az ODD-ről nem tudok sajnos semmit, félek IDE-s (5 éves gépben van), de nem baj, mert csak archiválásra van használva, és azt lehet a jelenlegi, kiköltöztetésre ítélt géppel is csinálni.

    Én is nagyon-nagyon megvárnám a Trinity-t. A sürgősséggel vannak a fő gondok. Legkésőbb jövő hét végén már használni szeretné, most kezdett távmunkát és kiderült, a gépe kb alkalmatlan rá. Pontosabban amennyit rá kéne költeni, inkább egy újat érdemes összerakni. (A konkrét baj a hálózatok kezelésével van - 2 vpn egyszerre nem tud menni a gépen, összeakadnak, és e nélkül nem tudja csinálni a melót; a munkáltató informatikusa sem tudta megcsinálni - de ezen felül minden IDE-s (?), DDR1 v 2., usb3 nuku, szenved a multimédiával...) Legalább lesz végre egy közös családi gépük is.

    Az A8 árát kb. tudom (25-26e), a memóriával, vinyóval-SSDvel boldogulok én is ha muszáj, dedikált VGA-t nem is tennék bele, esetleg ráér 1 év múlva pont a hibrid CF miatt, de a ház-táp-alaplap dologgal meg vok lőve, főként a táppal. Nem értek hozzá, de tudom mi minden múlik rajta, viszont feleslegesen erőset/túlbiztosítottat/"vedd meg a márkanevet" sem szeretnék neki ajánlani. A ház tényleg nem szempont, oda elég egy erős minimum, alaplapból meg egyáltalán nem tudom mire kell figyelni FM1 esetén.

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák