Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Vegyes-mindenes használatra keresnék egy rádiós billentyűzetet, ami nem kellemetlenül apró ahhoz, hogy alkalmanként hosszabb szövegeket is gépeljek vele, viszont elég kicsi és könnyű, hogy viszonylag kényelmesen ölbe lehessen venni, majd félredobni félkézzel, mikor épp nincs rá szükség.
    Ezeket a multimédia gombokat szeretném (ezeket hiányolnám, a többi csak útban van): hangerő- fel,le-ki/be, stop/start, szám előre/hátra

    Nem kimondottan láttam még "tökéleteset", de első körben a Logitech.hu-n néztem szét, ahol erre a kettőre szűkült a keresésem:
    K270 -> hagyományos gombok, közepes méret, rossz funkciógomb kiosztás
    K360 -> lapos gombok, kis méret, ideális funkciógomb kiosztás

    Egyrészt nem tudom, hogy a K360 alkalmas-e arra, hogy legalább olyan hosszú szöveget gépeljek be gyorsan, mint ez a hozzászólásom (amúgy tetszik).
    Szeretem, ha könnyű leütni a gombot. Nem tudom, hogy ez a K360 "gumis" hatású (tompán súrlódó) vagy pillekönnyű (mindkettőt kinézném belőle így látatlanban).

    Másrészt nem tudok egyértelműen rájönni, hogy ezek közül legalább az egyikből létezik-e valódi magyar gombkiosztású változat és hogy ahhoz hol lehet hozzájutni. A logitech.hu-n egyikből sem tudtam Magyar-t tenni a kosárba. Google-el keresgélve HUN kulcsszóval láttam olyan hirdetésfényképet, ahol magyar zászló volt a dobozukra nyomtatva (dobozfénykép a hirdetésnél), de a termék képén (akár a dobozon szereplő gyári fotó, akár maga a termék fényképe) nem láttam ékezetes karaktereket, csak angol gombkiosztást (A K270-ről pedig nem is nagyon találtam ilyen képeket, kevés helyen árulják).

    Harmadik: Van tippetek olyasmi billentyűzetre, amit keresek (ezen a kettőn kívül, valami hasonló)?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák