Új hozzászólás Aktív témák

  • Varoz

    őstag

    Üdv. Skacok!

    Jó rég írtam ide. Nem volt rendes netem, aztán nem mindenhova tudtam benézni. :D
    Hosszabb távú használat után is azt mondom, hogy überfasza ez a G.Skill. Valami álom használni. Nagyon megérte átnyergelni egy jó mechára. :C
    Megérte a Red is, jó választás volt. Viszont, most, hogy végre van netem, ami által gépen netezek, felmerült egy apróság, amit egy fórumtárs is említett. Könnyű vele gépelni, ezáltal nagyon könnyű elrontani is. Szokni kell na. :D
    Végre van rendes asztalom is, így van hely is. Felkerült a csukló támasz. Kell is. Sokkal jobb így, legalábbis nekem. :)

    Szomorúan látom, hogy az ajánlott billentyűzetes listába még nem került bele a G.Skill, pedig kiváló bill., Corsair ikertesója, csak kétpetéjűek. Jó választás lehet azoknak akik egyrészt esetleg a Corsair K70 és K95 között gondolkoznak, hisz ez is makró gombos, de kevesebb van. De főleg azoknak jó, akik szeretik a "gamer" dizájnt. :)

    [ Szerkesztve ]

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Új hozzászólás Aktív témák