Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Gerisz #5029 üzenetére

    Nálam most egy Logitech Mk250 figyel az asztalon, kb 2 perce. Azért ez, mert egérrel együtt 7500 a MM-ban. Nopersze nem csak ezért, hanem amiatt is, mert a másik Logi, a 320-as szerintem több sebből vérzik. Egyészt lelopták róla az insert billentyűt (vagyis a sarokban valahol ott van, csak nagyon eldugva), másrészt a hozzá adott egér gyereknek való és nem nekem. Az mk250-es egere egy fél fokkal nagyobb.
    Nézegettem MS cuccokat is, abból a Wireless 700 tetszett volna nagyon. Pedig az a legócsóbb MS vezetéknélküli. De sajna nem 2.4GHz-es, és emiatt tartok tőle, hogy a hatótávja kevés. Ellenkező esetben ez lett volna a tuti befutó nálam. Mégpedig azért, mert az egere normális méretű, másrészt pedig az, hogy a betűk nem matricák rajta!!!! Aszittem, odacsinálok, amikor láttam, hogy szinte az össze billentyűzet matricás, ami azért baj egy fekete billentyűnél, mert ha a lámpa rávilágít, akkor fénylik az egész billentyűzet, és az égvilágon semmit sem látsz belőle. Volt olyan, amit hosszú ideig forgattam, mire le tudtam olvasni, hogy a funkcióbillentyűin mi van. Ebből a szempontból a fehér bill. a tuti, de a sok emós miatt olyat már alig gyártanak fehéret, csak feketét :( Drótnélküliből viszont tényleg.

    Na, miközben válaszolok neked, ez egyben teszt is, mert kb 5 perce dugtam rá a gépre a cuccost. Szóval. Ezzel az mk250-el azért kell vigyázni, mert átkavarták az ins-del-home,... gombokat. Függőlegesre rakták, ami ötletnek jó, mert 1-2 centivel kevesebb helyet foglal a billentyűzet, de aki gépelés közben szokott a bekezdés elejére, végére ugrálni a home-end gombokkal, az sokat fog anyázni emiatt, főleg, ha 20 éve használ hagyományos kiosztá (bazeg megint a delt nyomtam meg... :DDD ) szóval, kiosztású billentyűzetet.
    A boltban nézegetve ez az mk250 fénylett legkevésbé, de most, hogy hazahoztam, csalódottan kellett észrevennem, hogy az asztali lámpa mellett fénylik. Olvashatatlan szinte az összes felirat. :( Persze nem a space és a P betűket nem találom, hanem az ilyenolyan extra marhaságokat, mint pl. $ jel és társai. Sajnos, ha fénylik a keyb., akkor ezeket esélytelen megtalálni. Lekapcsolt lámpával pedig sötét van, szóval olyankor pedig azért :O )
    Egere jó, csak eccerű. Két gomb, görgő, és azon a középső gomb. Maga az egér egyelőre teszi a dolgát, nem túl nehéz, jól csúszik az egérpadon. De a középső gombja lehetne jobb is. Elég erősen kell nyomni, és nagyot kattan. Ez azért érdekel, mert a böngésző ezzel nyitja a linket egy új fülre. Emiatt szinte többet használom, mint a bal gombot. Ja, meg persze gránátot dobni is ezzel kell :DDD
    Játékban még nem próbáltam az egeret, mert mint mondtam nagyjából 5-10 perce használom a cuccost.

Új hozzászólás Aktív témák