Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz r0b1 #60002 üzenetére

    Nem tudom, mennyire tervezed szétszedni a kapcsolókat, de kenetlen állapotban az Outemu Sky Silent sokkal erősebben susog, mint a Gateron Silent Brown.
    Kenve más a helyzet, ott jön képbe a Gateron nyekkenő hangtompítója.

    Holtjátékban az Outemu Sky feszesebb, mint a Cherry MX, viszont ennek az az ára, hogy nehéz szétfeszegetni a kapcsolót, meg a kenetlenül susogó hangja.
    Kenéssel viszont simán el lehet szórakozni 4-5 órát.

    Ár-értékben azt mondom, hogy egy sima Gateron Brownnal (35$?) jobban jár az ember, mert o-ringezve halkabb lesz, mint a 15$-ral drágább Silent Brown, és nem nyekken bottom-outkor!
    Nem tudom, a custom Gateron Brown származékok (Aliaz, Aliaz Silent, Zealio, Zilent) és a dqdb által sokat emlegetett Durock kapcsolók mennyivel másabbak.

    Szóval ha halk taktilis billzetet akar legózni az ember, akkor hamar el tud szaladni az árakkal a ló.
    GMMKhoz hozzá kell még számolni a (halkított?) kapcsolókat (35-50-70-100$), modular foamot (28$), a kenőanyagokat, o-ringet (1-2$), ízlés szerinti kupakot (40-200$)...

    Ducky One 2, nemszeretem108 csendesítése sokkal macerásabb lenne, azok még ennyire sem egyszerű és olcsó opciók, még ha az önmagában nem annyira rossz MX Brown kéznél is lenne, meg a faszaPBT kupakjaik lecserélésén sem kell gondolkozni.
    Egyszerűen megaszopás lenne a billzet atomjaira robbantása, összes kapcsoló+LED kiforraszt, kapcsoló megken, kapcsoló+LED visszaforraszt, billzet összerak...

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák