Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz [Prolixus] #67813 üzenetére

    A Vishnun legalább valóban van rendes felső része a case-nek, lefedi a billentyű blokkok közötti üres részeket is, de pl a Kumara/Mitra esetén csak oldalt fut körbe egy keret és még ez is segíthet.

    A GMMK-n pl. ott érhető tetten egyértelműen a kialakítás hátránya, hogy hiába van hangtompítás a PCB alatt és felett is, illetve hiába van PBT kupak a silent kapcsolókon, ha csend van körülöttem, akkor még mindig hallani egy finom, fémes pendülést (nem rugóhang, az is van, de másmilyen), ami halkan ugyan de visszhangzik is. Szerencsére ennek a hangszíne sokkal jobb (tisztább hang), mint mondjuk a CK-knál, ami ehhez képest csörög. Még egy deskmat talán segít rajta, mert üreges az íróasztalom lapja és valószínűleg az is erősíti egy kicsit.

    A Planck (klón) esetén én is hajlok a magas házra. Azon is elgondolkodtam, hogy kell-e rá egyáltalán Plate, a kapcsolók amúgy is 5 pinnel kapcsolódnak a PCB-hez. Nem tudom mennyit számítana ennél stabilitásban a Plate, de ha belerakom, akkor oda is kelleni fog hangtompítás.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák