Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz elite.cs11 #69025 üzenetére

    Cyber monday akció volt náluk, igy volt 10-15% kedvezmény a billentyűzetre, a platek is az eredeti árnál vagy 10 USDvel olcsóbbak voltak emlékeim szerint, így úgy számoltam hogy így jön ki a legolcsóbbra.

    Pc plate: $15.99
    Brass plate: $39.99
    GMMK PRO ISO: $152.99
    Shipping: $43.99
    Total: $252.96 USD

    Erre jött még 27% áfa és úgy számoltam olcsóbbra jön ki mint EUn belüli forrásból. Bár akkor még az USD is jóval olcsóbb volt :DDD

    Aztán ha hozzá vesszük, hogy 1 rossz stabilizátor miatt kaptam a Glorioustol 150 USD-nyi kupont hozzájuk, akkor meg főleg olcsóbbra jött ki :DDD

    Jönni fog egyébként a GMMK Pro-bol pre-built, ha érdekel akkor érdemes lehet megvárni, hátha akciózni fogják a barebone-t, illetve ünnepekkor biztos kap idén majd megint akciót szerintem.

    Illetve ha nem ragaszkodik az ember a TKLhez akkor a zoom65 vagy qk65 szerintem most jobb vétel. Zoom65 napokon belül rendelhető, a qk65böl heteken belül lesz restock. Bár ezeknél többet kell majd várni szállításra.

    Ettől függetlenül nem bántam meg a GMMK Pro-t, mert TKLben lehet belőle rugalmas, halk, illetve szép hangú és merev buildet is kihozni, minimális modolással. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák