Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz sanya53 #69040 üzenetére

    Ducky 3 full size: 95 ruppó? Noice. :Y

    #69038 dqdb
    "Nehéz, de érdemes megpróbálni már az elején leszámolni a fomo érzéssel, és nem berendelni nagyon hasonló darabokat, mert éppen az a menő abban a hónapban, hanem várni kell, és valami érdekesebbet, a több billentyűzetedhez képest újat nyújtót választani."

    Ez szerintem nagyon fontos tanács, főleg tényleg ebben a group buy-okkal telített légkörben, ahol sok száz €-s billentyűzeteket is percek alatt elkapkodják, és tényleg az az ember érzésre, hogy jujjuj ha erre most nem ugrok rá akkor lehet örök életre lemaradok róla.

    Bár azért a csábításnak jóval könnyebb ellenállni akkor, ha már eleve van egy jó daily driver billentyűzeted, illetve átment a kezeid alatt pár jobb bill, szóval tudod hogy igazából ez az XY új, se fogja levinni a kutyát sétáltatni helyetted, de még duplájára sem fog nőni tőle az egy perc alatt helyesen legépelt karakterszám. :) Szóval tapasztalat kell a hidegfejűséghez, és ez azért nincs meg még itt sok mindenkinek (vagy akkor inkább úgy mondom, hogy nem elég, mert nekem is volt sok billentyűzetem már, de ilyenek még nem). Ilyen téren a youtube hypevonat sem segít, ez a QK65 most akkorát hasít mindenkinél, hogy még én is megfontoltam hogy leadom a pilácsra, ISO+hotspwapra és minimum 75%a vonatkozó igényeimet. (de végül nem, erős vagyok) :DDD

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák