Új hozzászólás Aktív témák

  • ap-c

    csendes tag

    válasz dqdb #73993 üzenetére

    A képen egy 105 gombos billentyűzet van.
    reklamálni a googlenél lehet, ezt dobta ki, én meg nem számoltam meg :DD

    A vezetéknélküliség a 2000-es években megjelent opció, a háttérvilágítás 2015 óta terjed, desktop célokra használt billentyűzetnél az előbbi hasznossága is véleményes szerintem, az utóbbi pedig teljesen felesleges, ha a billentyűzetfunkciókat nézzük.

    Kinek a pap, kinek a papné. Így is több kábel van az asztalomon, mint kellene, és mint írod, 20 éve alapfunkció ennél a hardvernél. A világításról pedig csak annyit, hogy szvsz amikor a laptopok 90%-án ahol 10 centire van a képernyő a gomboktól és ott ott a beépített háttérvilágítás ezer éve, akkor pár nyamvadt led pár centér hadd ne legyen már extra kategória, főleg, miután bármelyik filléres kínaiba belerakják 0 forintért :)

    A tippeket köszönöm, de miután írtam, hogy pár év alatt leamortizálom, nem ez az árkategória, ami a lehető legkevesebb és innentől át is térnék @Mephike válaszára, hogy ne külön hsz-ben foglaljam itt a helyet:

    Igazából egy lehetőségem van: Megveszem a legolcsóbbat, mert a mostani 20e-s pont ugyanannyit bírt mint az előtte vásárolt 4e-s így nem fogom bepróbálni a 40e-s, mert a gyereknek 75e-ért vettünk aztán 3 év után ugyanolyan ramaty állapotban van mint bármelyik filléres. Számomra ez pár évente cserélendő munkaeszköz, amire egy fillérrel sem vagyok hajlandó többet költeni, mint amennyit feltétlenül muszáj és a legkevésbé sem okoz majd problémát, ha pár év múlva újra meg kell írnom itt a fenti posztot. Onnantól, hogy a billentyűk ott vannak, ahova reflexből nyúlok, én már nem szenvedek vele. A jelenlegit is használnám még vagy 6-8 évig, csak sajnos nem én nem tudok aludni tőle.

Új hozzászólás Aktív témák