Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz inf3rno #77005 üzenetére

    Gépelésre nekem a Gateron Redek az összes gyári variációban bejöttek, amit eddig próbáltam: alap, Silent, Milky top Pro, KS-3 vagy akár low profile.
    Nem hagyott nyugodni a fekete házas Silent Red kérdés, úgyhogy készül egy TKL-nyi a GMMK-ra. Furcsa, mert amennyire nem tetszett az itthon gyártott Milky top + Silent Red stem hangja, annyira tetszik most ugyanez csak a KS-3-mal, pedig elvileg mindkettő nylon.

    A Low Profile Reddel kapcsolatban meg két dologra jöttem rá. Először is, tetszik, hogy keményebb a rugója. A normál magasságúaknál én jobban szeretem a Redet a Yellow-nál, de utóbbival is jól el lennék. LP-ben viszont valamiért kell ez a kicsit nagyobb határozottság.
    A másik, hogy a gyakorlat azt mutatja, teljesen felesleges modolnom a K3Pro-t. Ma egy viszonylag csendes nap volt az irodában és az alapzaj mellett nekem is csak azért tűnik fel a bottom-out kopogása, mert figyelek rá, másnak nem nagyon. Futok majd egy kört a kék xvx horizonnal, ha már megvan, bár ez a drótos stab kérdés böki a csőröm... Ill. egy olyan fehér double-shot kupak készlettel is szépen lehetne kombinálni, ami a K3-hoz is van, csak a központos stabokhoz igazítva, de kb ennyi. Szétszedni is macerásabb lenne, nagyon nem tetszik a műanyag fenéklemez szétpattintgatása, tartok tőle, hogy törnének a fülek. Ennyit nem biztos, hogy ér a tape mod, másnak meg nem-igen lenne hely úgy sem.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák