Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz horush #21731 üzenetére

    Klemens: Élőben még nem láttam és én már nem biztos, hogy veszek ilyent (hacsak nem adnak tesztelésre:). 12k -ért nem hiszem hogy nagyon nagy csattanás lenne. Nézzük a súlyokat: 5- 5,5 kg körüliek. Az nem túl sok. Szóval valszeg vékony anyag, zöröghet, rezonálhat, instabil lehet. Venti helyek vannak bennük, fekete a belseje, vmelyikben kábel support is van. A hátsó PCI takarók mondjuk csak kitörhetőek.

    Q – Master: rettentően csúnya, a belseje a TT MS-I -ra vajaz, szerintem vmi kezdetleges kábel support van benne. 190 mm széles, ami nem sok. A tálca mögött sok hely nem lehet. A HDD szárak gondolom műanyagból vannak, könnyen eltörhetnek. Porszűrőt sem igen látok benne, talán a táp alatt sincs.

    A CHAMPION -ban több hely lehet az alaplapi tálca mögött, mert 200 mm széles. Táp alatt porszűrő ebben sincs és a PCI takaró lemezek szintén csak kitörhetőek. 5,2 kg, ez sem egy bunker.

    Az ALIEN az szerintem tiszta Sharkoon koppintás, ugyanonnan jönnek a vázak, egyet kell értenem Jim-Y al. Silány minőség. Szerkezetileg vajaz a T5-re, a kábel support basic MS-I.

    Ha valaki ilyent vesz Bp-en, keressen meg priben, szívesen összerakom és kurtítok erről is egy cikket:)

    Még majd nézem a többit is, de szerintem nem sok értelme van...

Új hozzászólás Aktív témák