Új hozzászólás Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    Szerintetek ezek közül melyiket lenne a legjobb?

    Fractal Design Define Mini
    Fractal Design Define R3
    Antec P180 Mini
    Antec P280

    Ha már Fractal, a Mini mennyire szellőzik és halk is egyben? Olyan túl nagy árkülönbség nincs a nagyobb és a mini változat között. Érdemes inkább a nagyot venni amiben több a hely?

    Korábban volt P182-őm, nagyon szerettem, ezért értelemszerűen az Antec felé húz a szívem ismét, de nagyon tetszik a Define Mini is, sőt külsőre jobban is. Sajnos viszont ebből a márkából nincs tapasztalatom, hogy mennyire minőségi. P180 mininél jónak tűnik a 20-as venti felül ráadásul a beépített fordulatszám szabályzó is hasznos tud lenni.

    Ezúttal elsősorban kisgépet szeretnék, van egy mini alaplapom és egy i5-2400-em, videókártya perpill nincs, de szerintem egy középkategóriásat veszek majd, összességében tehát nem brutál hardver lenne belerakva.

    Viszont ha a kicsik nem ajánlottak valamiért, P280-as viszonylag új Antec-kel találkozott valaki közelebbről is? Elég jónak néz ki, de nem tudom megéri-e a borsos árát. (bár ha úgy vesszük, a mini meg még úgy sem) Furcsa, hogy kivették belőle a belső elválasztót, ami a szériát korábban egyedivé tette és a fiókok is eltűntek.

    Van esetleg ezeken kívül más alternatíva ilyen téren és kategóriában? Nagyon fontos lenne, hogy minimál kinézetű, halk és porszűrős legyen, de megfőzni sem akarom a benne lévő hardvert.

    Előre is thx a válaszokat, tippeket.

Új hozzászólás Aktív témák