Új hozzászólás Aktív témák

  • svédország13

    csendes tag

    Sziasztok! Gépépítés előtt állok, három gépház került fel a radaromra. Atx alaplap és 3 ventis vga esetén ajánlottabb az eatx méretű gépház? (hozzá nem értőként feltételezem, hogy a nagyobb gépház ideálisabb minden szempontból). Azon is töprengtem, hogy 3,vagy 4 (vagy ennél is több ventillátor lenne ideális a lentebb vázolt setuphoz). Az lenne az ideális számomra, ha nem kéne külön ventiket vennem, hanem az adott gépház már alapból rendelkezne minőséginek mondható ventikkel.

    Az alábbi gépházak nyerték el a tetszésemet:
    A) Fractal Design Pop XL Air (4 ventilátorral rendelkezik, bár csak 120 mm-esek.)
    B) Lian Li Lancool 216 (2 db 160 mm-es és 1 db 140 mm-es ventilátorral rendelkezik, porszűrőkkel gazdagon el van látva, ahogy néztem)
    3) Nzxt H7 Flow (2 db 120 mm-es ventilátor)

    Kérlek titeket, ha van tapasztalatotok, véleményetek, ajánlásotok osszátok meg velem. A protokoll miatt azért válaszolok aznalabbi kérdésekre is.

    1. Mennyit szánsz a házra? Max 50.000 Ft
    2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
    Alaplap nagy valószínűség szerint Asus TUF Gaming B650-PLUS lesz. Cpu: Ryzen 7 7700 CPU hűtő: ID-Cooling Se-207 XT VGA: Sapphire RX 7800 XT nitro+
    3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb) Szeretnék fehér gépházat. Üveg oldalablakkal, rgb-s ventikkel)

    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák