Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    mrbig25: Személyes tapasztalatom nincs, de: #1044 - Thermaltake Element S Case Video Review Az értékelése nem túl hiteles, de kivesézi a házat az biztos.

    DrJános: Személyes tapasztalatom nincs velük, de ha választanom kéne, én a HAF-szériára szavazok. Persze ez ízlés és igények kérdése. A CM 690 nem rossz, a dizájn letisztult és visszafogott, de messze nem olyan jó a hűtése, mint a HAF-nak. Ha teljesítmény kell, akkor tudod melyiket válaszd.
    #1065 - Cooler Master HAF 922 Case Video Review

    Na és akkor az én problémám :DDD :

    Nagyon régen nem vettem már házat, de most házvásárláson gondolkodok. (Ki gondolta volna ebben a topicban... :P ) A dolog szorítópontja a vízhűtés, mert nagy teljesítményűt szeretnék, de nem állhatom a házra távtartókkal kifüggesztett külső radiátorokat.

    Jelenleg 2 jelöltem van. Az egyik a Thermaltake Spedo Advance Package, ami telis tele van számomra tetszű fícsörökkel (és a tetejében némi barkácsolás útján elfér akár 2 db tripla radi is, amt igény esetén meg lehet fejelni a hátulján egy duplával), a másik a Thermaltake Mozart TX. Utóbbi egy 10-essel drágább, de a hátuljába lazán befér egy 2x2-es QUAD-radi, amit talán még duplázni is lehet, valamint rengeteg hely marad még benne minden másnak is.

    Szóval ez a helyzet. A vásárlásra vmikor novemberben kerülhet sor legkorábban, addigra szeretnék minden lehetőséget kivesézni. Szívesen várom más gyártók termékeit is, jelölteket, ha tudtok kérlep mondjatok.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák