Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz TeeJay #30040 üzenetére

    Klímás: köszönöm! Azért kérdeztem, mert hugoméknak FTXF-et ajánlottam, de lehet, hogy FTXB-t kellett volna. Két hét múlva szerelik, majd kiderül jó döntést hoztam-e.

    TeeJay: ezt határozottan vissza kell utasítanom :) Babgulyást főztem 2 hete kint. Egy JBL extreme szólt közben és apu megkérdezte mi ez a zörgés? A Comfora járt éppen fűtés üzemben :D 3 méterre a feje fölött. A párom is hallja. Körbe is fogom óvatosan kőzet gyapotozni, ahol tudom. Akik ezt mondják, hogy érzékenység még nem hallottak ilyen zörgést. De sajnos, hogy Ők még nem hallották, az rajtam nem segített. Valóban ritka, de előfordul. Az viszont a Daikin hozzáállását minősíti, hogy mindenben segítettek, amiben csak tudtak. Tehát le a kalappal előttük :R

    Elmesélek még valamit: maximális fordulaton egy 2018.05. hónapban telepített Sensira esetében 2 napja sötétben nem tudtam eldönteni, hogy jár-e vagy sem. Csak a szél suhogását lehetett hallani. Még a két felsőkategóriás Stylish kültéri és FTXM kültéri kompresszora sem annyira hangtalan fűtés üzemben, mint az. Ha ezt tudom tavaly, rendelek kapásból 4-et abból :DDD Persze lehet videókat feltenni 300W-on járó gépekről, de igazából 500W felett kezdődik a "hangélet". Ott derül ki mit tud a masina.

    Tesztelni már nehezen tudod, mert túl meleg a levegő. Max. ha borús-esős idő van és 30 fokon megpörgeted, akkor hallasz valamit, de nulla körül az igazi a teszt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák