Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sikerült ma átvennem a mobil klímát ki is próbáltam, de beleszaladtam egy dilemmába. Kipróbáltam, hogy a nappaliban van és az erkélyre vezettem ki a meleg levegő egy ablakon keresztül , az erkélyen meg kinyitottam teljesen a szúnyoghálós ablakot, de légmozgás híján teljesen megreked a meleg levegő. Ugyan nem raktam még fel a légzáró függönyt, de biztos, hogy azzal is visszaszivárogna valamelyest a meleg.

    Felmerült a kérdés, hogy ha kirakom az erkélyre a gépet és a csövön csak a hideg levegőt engedem be, akkor mennyire gáz, hogy ha nem szerelem fel a beltéri egységet. Tehát csak simán a csövön jönne be a hideg.

    Tudom így a távirányítást elveszítem, illetve a hideg sem a szoba közepe felé menne. Egy hagyányit csökkene a zaj is. Viszont a gép önmagának fűtene, nem tudom mennyire egészséges neki.

    Jobb lenne eleve inkább az erkélyről kivezetni a meleg levegős csövet és csak simán a nappali / erkély ablakon át irányítani a hideget?
    Bónusz lenne beszerezni még egy gégecsövet és adapter adaptert, bár ki tudja mikor lesz ismét terasz az erkélyből, de akkor tuti kérek egy lyukat a beltéri egységnek.

    Ilyen a terep:

    keresőnek: Fisher mobil klíma

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák