Új hozzászólás Aktív témák

  • valakky

    aktív tag

    válasz #42706048 #33652 üzenetére

    Önmagában a gázt visszaszivatni a kültéribe nem nagy ügy. Kis kereséssel már magyar nyelvű jutyúb videót is találsz. Utána megint leszerelni a kültérit és feltenni egy nagyobb tartót akár házilag is megoldható.
    Sokszor lehet olcsóbb, ha a csövezést valaki újra megcsinálja, önmagában a rézcső nem drága, csak a klímás kezében lesz rögtön 5e ft métere (ha van feltekerve pluszban cső, akkor nincs akkora gond, bár őszintén szólva azért akkor is ki szokás nyomatni a rendszert, de ha van kéznél jó kompresszor valszeg nem lesz anyagmaradvány úgy sem) mint forrasztatni, amihez a klímás kijön, megcsinálja, peremez, ésatöbbi, meg kinyomja nitrogénnel, mielőtt összerakja meg ráengedi a gázt. Ehhez az előkészítéshez is elég ha valaki géplakatos, vagy csinált már ilyet. Kültéri tartó felszerelésére meg aztán tényleg nem nagy ügy.
    Szóval kis hozzáértéssel, kalákával elő lehet azért készíteni házilag is.
    Aztán persze lehet hallgatni, hogy ez így van elcseszve, úgy van nem jó, ő aztán erre nem vállal garit, csak ha ő csinálja meg. A legtöbb esetben ez inkább csak a sértődés jele, hogy kevesebbet szakít ezen a melón.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák