Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tibibi #35604 üzenetére

    Teljes mértékben megértem a dilemmát! A vegyes kazán minden nyílását leragasztottam a szagok végett. Az előző tulaj pellet rendszert hagyott, de a keverő motor hangja a tartályban rémisztő + a turbinás kémény sem tetszik. -20-nál kapcsolom csak be, idén még nem kellett. Úgy döntöttem, hogy kiépítek egy normális gázos rendszert. Itt mindent leírtam, laikus tapasztalatom, aminek végén, már tudtam mit miért veszek [link]

    Hőszivattyú is felmerült! Kijöttek és 1 millió, de akkor nem tudom külön szabályozni a helyiségeket. Hogyan? Szeretném azt is! akkor az még 1 millió. Ja, hogy akkor már 2 és van még valami? Persze a csövezés stb. Összesen 2,5 millió. Na ez helyett inkább az egész tetőtér központi folyosón a mennyezeti. Az sem érdekel, hogy ha csukva van valamelyik ajtó, akkor nem megy oda, majd beosztják a kölykök 10 év múlva a hideget ha még megy az RXM9.

    A lányok fázósak lettek idén! A hőérzet egész jó, mert a termosztát 24,5 fokon áll. Közelít a fához a hőérzetem. Minden elárul, hogy jelenleg is 1 alsó nadrág van rajtam és max. 35e a gáz hidegebb hónapokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák