Új hozzászólás Aktív témák

  • DUB Inc.

    aktív tag

    Agyam eldobom a Panasonic működésén... Egy már drágának mondható készülék esetén - akik állandóan azt reklámozzák, hogy az egészségünk nekik mennyire fontos - hűtés esetében kikapcsoláskor ahogy megnyomod a gombot minden azonnal leáll, ajtó becsuk. Tehát zöld út a gombák szaporodásának...Lehetőség nincs szárítási funkció beállítására sem. Másik hülyeség, hogyha hűtéskor eléri a kívánt hőmérsékletet (egyébként egészen jól visszaszabályoz), akkor leállítja a ventilátort, ajtó nyitva. Ugyanez fűtés esetén nem így van, ott picit mindig forgatja a ventilátort. :W Normálisak?

    Oké, ugyan "csak" ventilátorfokozat nincs, de a Nanoe levegőtisztításnak külön gomb van a távirányítón ( az applikációban persze nincs :W ), ezt be lehet kapcsolni szárításnak. Itt megint egy hülyeség, mert ha ezt a funkciót hűtés után aktiválni akarod, akkor ugye kik kell kapcsolnod hűtés után a készüléket és meg kell nyomnod a Nanoe gombot ( ami egyébként hűtés alatt is be van kapcsolva..). Ekkor szegény készülék transzformereset játszik, összecsomagolja magát, majd újra ki és elkezdi a Nanoe funkciót.

    Viszont a hűtést nagyon jól megoldja (szemben a fűtéssel), csendes minden téren, a kültérire mindig rácsodálkozom. Egy pici dolog azért zavar, a vízszintes terelőlapát motorja néha zajos... :((

Új hozzászólás Aktív témák