Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz pjen #62445 üzenetére

    Nem ismerem a pontos szerződésedet.
    Ahogy azt sem hogy pl a riasztó+kamera rendszerrel kapcsolatban szerepel-e benne hogy csak évenkénti számlával igazolt karbantartás esetén kötelesek a 2 millás ellopott festmény után kártalanítani. Egyébként meg csak max 300-500k hufig.
    (Ha van egyáltalán ilyen kiegészítő biztosításod, nekem azért a homeoffice PC-m nem kétfillér ha nem is 2milla, de ha betörnek-kirabolnának mindent pótolni mai árakon már költséges.)
    Ezt nem központi reagálásként írtam, hanem szemlélet szélesítésként, mégegyszer, nem ismerem a szerződésed, sem az ingatlanod felszereltségét, ne menjünk ebbe a részbe bele. Arra világítok rá, hogy sok apróbetű van.

    Nem kívánom Neked hogy bármelyik típusú káreseményt is élőben kelljen tesztelned, de tartom hogy az első alkalommal lesz majd egy "elbeszélgetés" feléd, amiben jelzik hogy második alkalommal milyen feltételek esetén kártalanítanak. Bár lehet már az első esetén is minden ügyvédüket bevetik hogy ne kelljen annyit mint elsőre gondoltad...hidd el csak addig van a mézesmadzag amíg megkötöd a szerződést. ;)

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák