Új hozzászólás Aktív témák

  • luckyman

    aktív tag

    válasz Zeki #9232 üzenetére

    Igen, gondoltam, hogy papíron azt adnak meg, amit akarnak, de valamin csak el kell indulni.
    Amire még senki nem válaszolt, ez a picit gyengébb hűtőteljesítmény érezhető, érzékelhető e egyáltalán, valamint a kisebb légszállítás előny vagy hátrány? ( csak hűtés érdekel )

    Amúgy a weboldal ügyben nem értek veled egyet. Nem hiszem, hogy a telepítést végző szakember vagy akár a cég tulajdonosa tartja naprakészen az oldalt, ha ez így van, akkor ott gond van. Ha meg a netes vevők le vannak tojva, akkor minek a weboldal? Amit linkeltél oldal, az pont az egyik ilyen nem naprakész akármi.

    Ez az egész klímás biznisz picit fura különben is. Hogy lehet, hogy mindenki megadja az árakat, de odaírják, hogy kedvezőbb árakért érdeklődjön a delikvens. Kivétel nélkül minden oldalon, minden kereskedő. Pofára megy? Vagy csalás van mögötte? Más árat kapok, ha egy navos és más árat, ha egy digis e-mailről érdeklődök? Akit lehet, lehúzunk, akit nem lehet annyira, azt kevésbé? Ha mindenki olcsóbban adja amúgy is, miért nem azt adják meg egyből? Nem értem.

    És még egy dolog. Azt látom már, hogy lehetőleg attól kell venni, aki telepíti is, a gari végett. A karbantartást is azzal a céggel kell végeztetni, vagy az mindegy? Ha mást hívok minden évben, akkor ugrik a gari?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák