Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz E2E4 #108646 üzenetére

    Mint írtam már neked, nem vagyok szakértője a 24"-os méretnek, nem ismerem közelebbről ezeket a versenyzőket, nincs velük/róluk tapasztalatom, nem néztem utánuk alaposabban, így ajánlani nem tudok, illetve nem szeretnék. Viszont a specifikációik alapján tudok írni pár modellt, ami talán szóba jöhet.
    Pl.
    - Acer Nitro XV240YPbmiiprx (ez kompatibilis azzalk a szoftverrel, amit én is használok/szeretek profilozni a fényerőt, Acer Display Widget, nálam a VG271UP-on ráadásul a monitorba menti a három profilt, így minden gépen ott vannak, elég praktikus)
    - AOC 24G2U (ennek is van szoftvere, de nem biztos, hogy neked megfelelne)

    Az AOC szélesebb színterű, az Acer sRGB. Mindkettőt flicker-free-nek írják, és rendelkeznek elvileg kék fény szűrési lehetőséggel. Mindkettő magas frissítésű, ami jól jöhet, hogy a tartalomhoz tudod igazítani a képfrissítést. Ami annyira nem jó, hogy csak 6bit+frc, de úgy láttam, sajnos ez továbbra is jellemzője a 24" FHD kategóriának.

    Elvileg a Dell-nek is van szóba jöhető modellje, ami szemkímélő, tanúsított is, stb (pl. P2419H), de azok úgy láttam 60hz-esek, illetve bár van szoftvere, de annak egy régebbi verziója, amit használtam, nekem annyira nem nyerte el a tetszésem, mivel nem tudtam profilokba menteni a beállításokat, nem tudom, ez azóta változott-e. Ettől persze, neked még megfelelő lehet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák