Új hozzászólás Aktív témák

  • #00661248

    törölt tag

    Hali!
    Kb. 2.5 éve vettem egy új Latitude E5530-at (153326), ami tök jó volt addig, amíg javarészt itthon használtam; most viszont egyetem alatt már egyre nagyobb szenvedés a gép; k*rva nehéz, a venti nagyon tud pörögni, melegedik, gyorsan merül (nyilván relatív, hogy a 3-4 óra mennyire sok, de ha éppen tanulok és csak pdf-et olvasok akkor nem bánnám az inkább 7-8-9 órás üzemidőt, tudtommal az újabb gen.-es intelekkel ez megoldható). Sokat hurcolom (napi cca. 100km láb/vonat/metró), a 15.6 még viselhető, de a sok kiló az még hátizsákban is szenvedés.

    Tehát a kérdés: van-e olyan új (leginkább Dell) noti, ami halk, sokáig bírja akksiról, könnyű? Vagy tanuljak meg együttélni ezzel a csöppséggel mert nem éri meg cserélni?

    Az iponnál venném a gépet. A legelőnyösebb az lenne, ha tudnék bele rakni egy SSD-t meg ramot is bővíthetnék, akkor elég lenne a rendszer sokáig. VIK mérnökinfós vagyok, a 16/17-es tanév második felében már dolgozni is járnék, tehát javarészt programozni kell a gép; a jelenlegi erre alkalmas is, csak ugye a problémáim..
    Árat olyan 250 körülre lőném be, szerintem ha eladom az 5530-at meg rádobok egy kb 120-at akkor ide jutnék. Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák