Új hozzászólás Aktív témák

  • duckhuszar

    csendes tag

    válasz Tikakukac #63794 üzenetére

    Igen, tudom hogy ez manapság egy probléma, de sajnos, ha új gépet akar venni az ember, felül kell kerekedni ezen mert ezt a gondolatmenetet lehet általánosítani, ahogy mondtad, igaz a 300k-s gépekre is. A végén oda lyukadunk ki, hogy jó ez a szar amit most használok, vagy veszek egy használt, "megbízhatóbb" nagy múlttal rendelkező típust, ami tényleg bírja 10 évig, de ebből már letelt 9,5 stb... és ezt nem akarom, ezért állok ellen, pedig amint mondtam, osztom a véleményed erről az egészről.
    Mert hát, kell az új gép. Van rá esély hogy befürdök, mindig van, de talán a Lenovonál kevesebb mint a legtöbb másik gyártónál.

    Szerintem egy teljesítményelemzés után meg tudom ítélni, hogy azt kaptam-e amire számítottam, vagy amit szerettem volna. Össze lehet hasonlítani más, hasonló felépítésű gépekével, lehet találni a neten adatokat. Kis difi meg belefér, mert hát két szög sem egyforma, nagy különbség meg szerintem ha már elindul a gép, nem igazán lehet. Meg hát használat közben is kiderülnek dolgok, ha vannak.

    Szóval benne van, mindig benne van, és egyébként mióta gyártósoron termeljük a használati cikkeinket, jó nagy darabszámmal, több hátrányos esetről lehet hallani, mint amikor még a falu cipésze készítette 50 ember cipőjét. De ez egyrészt amiatt van, mert a gyártó profitorientált, másrészt a hibákra több esély van a nagy darabszám miatt.

    Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha nem jó a Lenovo, akkor milyen megoldást javasolsz? :D
    --> Főleg sulira lenne, némi CAD tervezés, dokumentum szerkesztés, Excel,
    --> fontos a HDMI, a webkamera
    --> játszani is szoktam néha, főleg RPG-vel, pl Skyrim, Gothic
    --> ár: max 160-180000
    --> 14" legyen a kijelző, mert sokat hurcibálom, jó ha matt
    --> oprendszer nem kell rá
    --> optikai meghajtó nem fontos
    --> ssd nem szükséges

Új hozzászólás Aktív témák