Új hozzászólás Aktív témák

  • laca000

    őstag

    Sziasztok!

    Elnézést,hogy ide írok de a Phenom topicba már régóta nem jár és nem is válaszolgat senki!

    Van egy Asus M4A78-E lapom,benne egy 140 w-s Phenom 9950 X4,mellé 2X2 GB Geil 1066mhz.
    Több kérdésem is lenne,kérlek segítsetek!

    1-WIN 7 64bit-et tettem fel,igaz vagy hülyeség,hogy 32 bitre vannak optimalizálva a játékok,mert ha igaz felteszem a 32 bites WIN 7-et?
    2-A Biosban 1066 mhz-re állítottam a ram-okat mégis az everest 800 mhz-esnek látja,miért?
    3-A Futuremark Advanced teszt alatt amikor a procihoz ér,a második procitesztnél ahol a repülők röpködnek felmelegedést ír:"warming up" és beszaggat a kép,mi ez a hülyeség?
    A procinak semmi baja,szerintem a hűtőnek sem!
    4-Ha húzni szeretném a procit akkor NAGYON SZÉPEN MEGKÉRNÉK valakit segítsen lépésről lépésre nekem ha lenne türelme leírni ezt hogyan tegyem?
    Mit hova milyen kis lépésekben állítsak stb és ha van valakinek ilyen procija egyáltalán meddig érdemes biztonságosan húzni?
    5-Igaz,hogy a WIN 7 telepítéskor minden drivert feltesz és a videókarin kívül semmit sem kell telepítenem?Mondjuk úgy látom igen!
    6-Az alaplapomon ugye két PCI-E foglalat van,egy 8-as és egy 16-os,alulra tettem szépen a kártyát,az integrált hd-3300-at le kell tiltanom a biosban és azt melyik opecióban lehet?
    Az nem baj,hogy az "integrált" vga nincs bent az alaplapban,hanem szépen kivettem mert mintha a user guide azt írná,hogy akkor is legyen benne ha mellette ott van a PCI-E 16-ban egy "normális" is?XFX HD 4890-em van.
    Remélem ez az utolsó kérdés nem túl összevissza és tudtok segíteni!
    KÖSZÖNÖM!

    lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére

Új hozzászólás Aktív témák