Új hozzászólás Aktív témák

  • galaktikus

    aktív tag

    Nem teljesen a témához kapcsolódóan, de muszáj tennem egy észrevételt.

    Nagyon szeretem olvasni ezt a topicot, mert ezzel mindig úgy éreztem, hogy szinten tudom tartani magam a témában. Több magas tudású és tapasztalt fórumtárs van itt, akiknek szeretem olvasni a hozzászólásait, mert rengeteg rideg tényt tartalmaz és erre van szükség ahhoz, hogy le tudjuk vezetni a legfontosabbat, az ár/érték arányt.

    Azonban szomorúan tapasztalom, hogy az utóbbi időszakban nagyon durván begyűrűzött az Intel fanboyizmus a topicban, ami egy ilyen erősen szakmai fórum objektivitására nagyon ártalmas, és elbizonytalanítja, félrevezeti a leendő vásárlókat.

    A “biztos azért véded az AMD-t, mert az van az adatlapodon” típusú kijelentések szerintem nem méltóak egy ilyen szakmai fórumhoz. Ezt a kritikát pont egy olyan kolléga kapta meg aki a legobjektívebb, és az egyik légertékesebb kielemzéseket szokta leírni.

    Itt nem autókról van szó, hogy pl. az egyiknek tetszik a formája és a másiknak meg nem. Ezek sokkal egzaktabb dolgok amikből nyíl egyenesen le lehet vezetni az ár/érték arányt, ezért vétek lenne az objektivitásunk elveszíteni, mert ez mindenki érdeke. :R

    A topic utóbbi csapásirányból ezt a következtetést vontam le.

    Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon

Új hozzászólás Aktív témák