Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Logitech #19858 üzenetére

    Érdekes sztori volt, mert egy hosszú nap közepén vettem a projektort, de már az is este 8-kor volt, (Szegedről Bp- Székesfehérvár- Siófok- Pécs- Bonyhád- Baja és haza Szeged) viszont a kábeles cég bajai volt, reggel 7 után indultam itthonról, de esélyem se volt záróráig Bajára érnem, a párom felhívta menet közben őket, hogy ez meg az van, kellene a kábel, de nem fogunk odaérni 5-ig, megoldható-e, hogy valaki a hóna alá csapja, és egy telszámot felhívva elmegyünk érte, akárhol van. Nagyon kellemes csalódás volt, mert a válasz az volt, hogy persze, semmi akadálya, annak ellenére, hogy ők a legolcsóbbak, meglepett, hogy a valós raktárkészlet mellé nagyon pozitív hozzáállás is társul, anyit mondtak, hogy itt a telszám, a főnöknél lesz, este 10-ig mehetünk.

    Este 21:15-re értünk oda, telefon, jött le a srác, kezében a kábel, korrekten blokk ráragasztva, 3 év gari, 3850Ft a 15m-es kábelért.
    Ez volt az konkrétan: [link]

    Az itteni egyik kollégától vettem meg a Benq W700-asát, még előtte Budaörsön vettem egy 2m széles matt fehér rolót, amit eléggé nyomnak a külföldi fórumokon is, ikea tupplur néven fut, 200X195cm, de nyilván mivel felhúzós- rugós, annyit engedek le amennyit akarok, sőt, még ha falapra akarja az ember feszíteni, megtoldani egy fekete kerettel, ennyi pénzt a próbálkozás is megér, egy ollóval szétvágom és felszögelem... A legviccesebb az ára volt, kemény 9400Ft-ot mertek érte kérni. Semmi nincs ennyiért, normális lepedő sem. Totál homogén, nagyon szép a kép, persze első projim, de minden esete csodálom a képét, nem nagyon találok benne hibát.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák