Új hozzászólás Aktív témák

  • Zull

    senior tag

    Sziasztok!

    Projektor vásárláson töröm már a fejem egy ideje, de még nem jutottam el semmi konkrétig ez idáig. Most is csak amolyan tapogatózás szinten, ha megadok pár paramétert, tudnátok mondani pár nevet amit érdemes lenne nézegetni?

    A következők lennének a paraméterek:
    -230cm széles 16:9es, fix vászon lenne a megcélzott méret
    -A nézési távolság egészen 4m-ig kényelmesen lehet bárhol
    -Elméletileg egy olcsóbb DLP (kicsi zoomtartomány) is megoldható az elhelyezés szempontjából ha nagyon muszáj, de ha van valami jobban elhelyezető (2x zoom, esetleg lens shift) az nem jönne rosszul (tudom, ez csak LCDnél lesz az olcsóbb kategóriákban)
    -csak filmre lenne, nem játszanék rajta, 3D 4D 20D hidegen hagy.
    -200k-t szánnék az egészre, vásznastul. Mehetünk feljebb is árban, megfelelő érvek esetén :)
    -Használtról is lehet szó (pl Optoma HD 65-öt nézegettem)

    Ezen paraméterek mellett milyen projektorokat + vásznakat ajánlanátok? Kérlek DLP mellett pár LCD-s alternatívát is mondjatok (az elhelyezés miatt), hogy tudjak mérlegelni. Annyit még megjegyeznék, hogy ezen a helyén a projektor feltételezhetően nem maradna sokáig (2 év max), így DLPből jöhet olyan ami addigra már tényleg elévül, és akkorra lenne csereérett (mint pl a HD 65) vagy valami újabb, amire hajlandó is vagyok többet költeni, de akkor az legyen flexibilis (zoom, lens shift), mert még nem tudni hova fog költözni.

    Köszi a segítséget előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák