Új hozzászólás Aktív témák

  • makkmarce

    őstag

    válasz Vhiktor #53819 üzenetére

    központozás után mértük meg, de a legalacsonyabb fény akkor van, ha eco-ba rakjuk a gépet, de úgy annyira ocsmány a kép, hogy nem használom. (Akkor úgy néz ki, mintha valami halvány matricát tennék fel a falra.)

    -10-es brightness-el és 2-es contrastal jött ki (alapállapot 0 és +-50 a skála).
    A brightness-t hiába veszem le -50-re, akkor is ugyanez a fény jön ki belőle, nem is értem, miért skálázták idáig. A gyári 0 brightness, 0 contrast használható kb napközben, mikor teljesen besötétítek, de még beszűrődik fény a konyha irányából, de legtöbbször éjjel használom a gépet.

    A "rekord" bright lámpaállásban 0.11cd/m2, ha full sötét a kép, este van, blackout függönyök behúzva, és max az erősítő ledjei világítanak(de azok is a szekrényben)
    kb a kép 1/3-án vett minta (a közepe az világosabb azzal a vöröses derengéssel).
    így kb ez lett a mérés a végén

    Lehet csak el vagyok csúszva valami miatt, mert ugye 3400 lumen lenne a "csúcs", a mért is jóval nagyobb, mint amiben használom, de bright állásban(érdekes,hogy max fényerőn eco-ban sose olyan a kép, hiába lenne állítólag "több"). Viszont a kép nem tűnik sötétnek, a világos dolgok nagyon szépek, nekem tetszik, csak a feketében tudna lentebb menni valahogy...

    okoskodom, tehát vagyok

Új hozzászólás Aktív témák