Új hozzászólás Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    válasz cinemazealot #55050 üzenetére

    Köszönöm szépen a választ neked is és péjé-nek is!

    1600 óra van benne. Nem tudni hol volt eddig használva. Sajnos csak ilyen minőségű képeim vannak, remélem látszik. Érdekes mód a Sony felirat feletti rész nagyon elhalványul ha bemelegszik, de a jobb és bal alsó sarok marad lilás sötét.


    Egy 10-es volt, akkor takarítani tényleg nem éri meg. Lehet jobban járok ha alkatrésznek eladom?
    Kölyköknek akartam a szobájába preziket, feladatokat, egy-két mesét levetíteni. 16:9-ben nem annyira zavaró, halványan lógnak be a képbe, de a gép is 4:3-as, meg a tartalmak nagyrésze is amit nekik szántam. Ott meg nagyon zavaróak a foltok.

    Akkor tuti nem a szállítás hanem ez hosszú idő alatt lerakódott por? Eladó szerint két oka lehet: szállítás vagy tényleg ott voltak a foltok, de nem vette észre, mert 16:9-ben próbálta ki.

    Batyo lehet szívrohamot kap ha most olvassa, de mivel filléres gép, házilag ennek a takarításnak neki merjek fogni? Laptop szétszedni, kitakarítani, pasztázni, telókban kijelzőt cserélni nem okoz gondot, mindig jól sikerültek. Vagy ehhez mindenképpen ultrahangos tisztítás kell? :F Gondoltam szétkapom, hozzá sem érek semmi optikához, üveghez, csak kompresszorral vagy sűrített levegővel kifújom az optikai részeket. Meg teljesen kitakarítom a belsejéből a port mindenről.

    Fene vinné el ezt a gépet. :) Gondoltam kipróbáljuk tv helyett nekik. Ezt még véletlen sem tudják a plafonra szerelve összetörni, mint egy tv-t. Aztán kaptak volna valami normális full hd-st ha bevált. Erre elsőre belefutok :W . 200+ értékelése van a vaterán az eladónak, csak pozitív. Veszett már több Mohácsnál.

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Új hozzászólás Aktív témák