Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    tag

    válasz Atomgeszi #60035 üzenetére

    Persze, nem volt nekem vitám Bécivel arról, hogy a visszavert fény rontja a kontrasztot. Attól se lesz vitám vele, ha 28-an (akikhez nem szóltam) ráerősítenek „ezmilyenhülyemár” jeligére… Nem vagyunk egyformák.
    Én fogom a fejem, amikor olyan típust látok itt megemlíteni, amiben két darab 300W-os izzó van. Nem szobába való.
    Értem, hogy ha kifestesz feketére, akkor az egérlyukat is túl lehet világítani hatezer ansival, de attól még a szemednek nem tudom, hogy jobb lesz e… mindegy no offense, csak mondom, hogy az én gyárilag 1600ansis gépem fényereje is inkább az a baj, hogy sok, mert csak 5 méterről vetítek.
    A gammával is azért szeretek játszani, hogy a fényerőt még tudjam csökkenteni és nem azért, mert alacsony a kontraszt. Elbeszélünk szerintem valahol egymás mellett.
    Nekem azzal nincs vitám, hogy a háromezer ansis gép szar lesz fehér fallal, inkább csak azt nem értem minek nektek annyi.
    A moziban sem az van, hogy ha bekapcsol a vetítő, akkor világos lesz a teremben. Értem, hogy ha kifestetek zöldre/kékre az is jobb, mint a fehér, de szerintem az a szoba attól még ugyanúgy túl lesz világítva mert egyszerűen túl erős a gépben az izzó és a vetített kép bevilágítja a szobát. Miafenének nektek ekkora fényerő, ha sötét van a szobában? Nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák