Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz brunzwik #14137 üzenetére

    akkor a legfontosabb; 120 megabit/sec valós - terheléses - átvitele wifi hálózaton nem fog menni! (az n szabványos wifi eszközök jelölt sebessége az az elméleti maximum, ami csak laboratóriumi körülmények között érvényesíthető...)
    ekkora netes sebességhez, routeri oldalon még kábelen is gigabit képes eszköz kell, abból a legolcsóbb a tp-link tl-wr1043nd (link), ami 12 e ft környékén indul!
    ellenoldalra usb csatolás esetén az igazi - a jobb lefedettség miatt - egy tl-wn822n (link) lenne, ami bő 4 e ft környékén kezdődik! vagy kicsivel olcsóbban egy tl-wn821nc (link)
    pci csatolással kicsit drágább a dolog; tl-wn951n (link) vagy tl-wn851n (link) - előbbi jobb, nem mindegy, hogy 3 * 3 mimo vagy 2 * 2 mimo!
    a nálad ténylegesen átvihető sebesség, "térerő", jelerősség...stb főként környezeti tényezők függvénye lesz, amit előre nem lehet behatárolni! persze a megfelelő beállítások is fontos szerepet játszanak majd, valaki már itt elszúrja a dolgot...
    valakinél csak 60 megabit/sec megy át valósan, másoknál meg 80 - 90 megabit/sec, de hozzávetőlegesen itt a vége, 100 megabit/sec fölé már nem nagyon lehet menni terheléses átvitellel!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák