Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Soma01 #19410 üzenetére

    Őszintén? Rakás sz@r! Pedig én ASUS párti vagyok! :)

    Egy ilyesmi Win alapú kliense van, Download Master névre hallgat, seed-elni nem nagyon akar, leginkább csak letölt, de azt is nehézkesen, sokszori kapcsolat eldobálással, stb...

    Azzal viszont nem értek egyet, hogy "router-en a torrent futtatás nem igazán jó dolog", szerintem nagyon is jó, energiatakarékos, és "aránybarát" megoldás, már ha ez még számít valahol... Mondjuk a seed időre is jótékony hatással van! Az igaz, hogy kompromisszumokkal jár, véletlenül se számítson senki olyan teljesítményre mint amit egy PC nyújt, a router ezt meg sem fogja közelíteni, de ettől ez még jó dolog. Főleg ADSL-eseknek, akiknek napokba telne vissza seed-elni egy-egy nagyobb Linux DVD-t, és ilyen kisebb sebességgel még egy olcsóbb router is elbír (pl. RT-N10U). Nekem az RT-N16-on volt már ~300 torrent elindítva, több száz GB méretben, bár igaz, hogy ebből csak 15-20 volt aktív egy időben, de az én 16M/2M-es netemhez maximálisan megfelel, és ezt semmiképpen nem nevezném rossznak!

    Persze ha valaki telhetetlen, és feltétlen kell neki a 60-80Mbit-es seed, akkor ne spóroljon, és vegyen normális szervert!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák