Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz noncsika #29849 üzenetére

    Szia!

    A 300 Mbit az a WiFi-re vonatkozik. De ugyebár a digi internet az UTP kábelen érkezik a router WAN port-jába, mely mind a WRT54GL mind az E900 esetén csak 100 Mbit-es, amin legjobb esetben is csak ~90 Mbit jöhet át, szerencsétlen esetben akár kevesebb is. (És ezt ugyebár nem tudjuk előre megmondani, hogy mennyi az annyi az E900 esetében, mert nem igazán van vele tapasztalat.)
    Gigabites router esetében ezzel nem kell foglalkozni, mert ott 1000 Mbit-es a WAN port, ami a gyakorlatban ~900 Mbit-et képes átengedni. (És most itt magának a port-nak az áteresztőképességéről beszélek, nem arról, hogy mennyit tud NAT-olni. Mielőtt bárki belekötne.)

    Ha minél olcsóbban meg akarod úszni a dolgot, és nem kívánsz a közeljövőben 120 Mbit feletti internetcsomagra váltani, akkor elég a TP-Link TL-WR1043ND, de ha a közeljövőben szóba jöhet 120 Mbit feletti csomagra váltás VAGY hajlandó vagy többet fizetni egy fiatalabb, modernebb modellért, akkor javaslom TP-Link TL-WDR3600 router-t vásárolj.

    (#29847) devil-k: Hardver specifikáció és tesztek alapján jónak tűnik a DIR-865L. Csak azért nem merem ajánlani, mert nincs vele tapasztalat. (De ha veszel, és pár hét múlva elmondod tapasztalataidat, akkor lesz. ;] ) Egyébként nem hinném, hogy gond lenne a D-Link-kel. Régebben használtam a termékeiket, és sosem volt gondom velük.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

Új hozzászólás Aktív témák