Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tendd #32362 üzenetére

    Szia!

    Az AR9285 támogatja az n-es szabványt, igaz, csak 150 Mbps-es linksebességig, mely névleges érték, így a 100 Mbps-os sávszélesség soha nem fog rajta átjönni. (Az pedig sok mindentől függ, hogy a gyakorlatban mennyi fog átjönni a 100 Mbps-ból.)
    A TL-WR741ND - mint előttem is írták - ehhez a sávszélességhez már kevés. Legolcsóbban egy TP-Link TL-WR1043ND v2-vel úszhatod meg a dolgot. (Bár a v1.x is elég lenne az említett sávszélességhez, a boltokban már nagy valószínűséggel csak v2-t kapsz, mely jóval erősebb elődjénél.)
    A TL-WR1043ND kábelen gond nélkül lekezeli a 100 Mbps-ot. Ha te mindenképp WiFi-n keresztül akarod elérni a teljes sávszélességet, akkor mindenképp cserélned kell a WiFi kártyádat egy 300 Mbps-os linksebességre képes kártyára, DE még akkor sem feltétlen fogod tudni a teljes 100 Mbps-os sávszélességet kihasználni. (Kb. 120 Mbps lehet a maximum, amit ki lehet ezekből az eszközökből hozni, DE ezt a sebességet erősen befolyásolják a környezeti tényezők. A ~120 Mbps-os értéket ideális feltételek mellett lehet elérni.)

    :R

    Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

Új hozzászólás Aktív témák